Здравейте колеги! Случайно да знаете от какво не ми светат стоп светлините? Не е от крушки дали е от стоп машинката на педала?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нямам стоп светлини
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от valdes Покажи съобщениеЗдравейте колеги! Случайно да знаете от какво не ми светат стоп светлините? Не е от крушки дали е от стоп машинката на педала?sigpicAlfa 155 2.0 16v
-
Първоначално публикувано от valdes Покажи съобщениеЗдравейте колеги! Случайно да знаете от какво не ми светат стоп светлините? Не е от крушки дали е от стоп машинката на педала?
Първото струва 36 лева с монтажа във Вантотрейд (преди две седмици и на мен ми изчезнаха стоповете и за щастие се оказа именно това).
Второто е по-лошо - клюкарката (или по-точно модул М45) струва около 280 евро нова и около 150 лева на старо от морга.
Comment
-
Първоначално публикувано от valdes Покажи съобщение...няма ли някой сервиз в които знаят за какво става въпрос?...
Comment
-
Първоначално публикувано от valdes Покажи съобщениеНякой може ли да каже на алфа 166 стоповете минават ли през реле или от стоп машинката отиват кабели директно?Ще се побъркам с тези стопове
Абе що се бориш с токовете като прасе с тиква, като не знаеш кое кво е? Питахме те откъде си - не отговаряш, явно е тайна, но ако си от София, отиди във Вантотрейд, там за 5 минути Данчо жичкаджията ще постави диагноза. На ден по няколко 166 с побъркани светлини му минават през ръцете.
Толкоз от мен.
Comment
-
Първоначално публикувано от valdes Покажи съобщениеНе е тайна по горе сам написал че сам от София!!! Мерси все пак
Днес си поръчах такъв транзистор и във вторник ще ми го монтират.Ако бях утишъл на сервиз вероятно щеше да има "аууу много сложен проблем някъде около 300 лева" щях да чуя приказки.Така де за 10 лева си готов.Ако не знаеш модела пиши и по късно ще ти го напиша точния модел и от къде да си го вземеш.
п.с. Слизах до самолета и вземах бележката това е транзистора-BTS 409 L 1Last edited by teodor80; d.m.y г., 16:57.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
Comment